loodgieter-aan-huis-logo-300px

Loodgieter Hasselt - Dé vakman in Hasselt en omstreken!

Wij lossen al uw loodgieter problemen graag voor u op! Loodgieter Aan Huis uit Hasselt geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

Loodgieter Aan Huis in Hasselt:

Snel ter plaatse

Allround installatiebedrijf

Dakbedekking en verstopping

Kwalitatief vakwerk

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Hasselt?

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieter Aan Huis in Hasselt verzorgt allerlei loodgieterswerkzaamheden en beschikt over een ruime praktijkervaring. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons onder andere terecht voor problemen met uw CV-ketel, lekkages en het installeren van sanitair. Loodgieter Aan Huis uit Hasselt staat altijd klaar om uw problemen op te lossen!

loodgieter Hasselt

Snelle service van Loodgieter Aan Huis

Loodgieter Aan Huis garandeert snelle service. Wij zorgen ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn bij u thuis zodat de problemen die u heeft snel verdwijnen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Neem vandaag nog contact met ons op!

De beste keuze voor een loodgieter in Hasselt

Bij het uitkiezen van een loodgieter wilt u natuurlijk de beste keuze maken. Dit betekent een geschikte loodgieter in Hasselt vinden die de taak die uitgevoerd moet worden het beste kan vervullen. Bij loodgieterswerkzaamheden moet altijd goede kwaliteit werk geleverd worden. Wanneer dit namelijk niet het geval is dan kunt u later voor grotere problemen en ook kosten komen te staan. Bij Loodgieter Aan Huis hebben wij altijd de kwaliteit in het hoogste vaandel staan. Wij zijn uit op een lange samenwerking met onze klanten. Dit kan alleen wanneer u niet na afloop nog problemen met het geleverde werk ervaart.

Water- en gasleidingen aanleggen

Het aanleggen van water- en gasleidingen is een voorbeeld van loodgieterswerkzaamheden waarbij kwaliteit van het geleverde werk enorm belangrijk is. Wanneer de leidingen niet goed zijn aangelegd door de loodgieter Hasselt dan kan dit voor grote problemen zorgen. Waterleidingen die in muren gaan lekken kunnen grote waterschade aanrichten. Om dit te herstellen kunt u hoge reparatiekosten verwachten. Het probleem van een lekkage aan de gasleiding zal voor iedereen wel duidelijk zijn. Gaslekkages zijn uiterst gevaarlijk en zelfs levensbedreigend. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden kiest u daarom het beste een betrouwbare professional zoals die van Loodgieter Aan Huis.

Het installeren van sanitair

Bij het installeren van sanitair heeft u met waterleidingen en afvoeren te maken. Dit zijn ook werkzaamheden die de loodgieter uit Hasselt kan uitvoeren waarbij geen fouten gepermitteerd zijn. Zeker bij het aansluiten van een wc wilt u natuurlijk niet met een lekkage geconfronteerd worden. Dit zou namelijk tot een onhygiënische situatie leiden. Voor het installeren van sanitair is het daarom wederom belangrijk dat u de beste keuze maakt. Dit betekent contact opnemen met Loodgieter Aan Huis. Wij zorgen er vervolgens voor dat een ervaren vakman uw kant op wordt gestuurd.

DE WERKZAAMHEDEN VAN LOODGIETER AAN HUIS IN HASSELT:

Aanleg van leidingen

Daklekkages

Bereikbaar 24/7

Waterleiding verleggen

OVER LOODGIETER AAN HUIS:

Loodgieter Aan Huis is actief in heel België en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde loodgieters zijn aangesloten bij ons en zijn 24/7 bereikbaar in vrijwel elke stad in België.

Kom direct in actie bij een lekkage in Hasselt!

Een lekkage is een bijzonder vervelend ongemak. Heeft u ook ontdekt dat het water uw leidingwerk verlaat op een vreemde plek? Wacht dan niet, maar kom direct in actie. Indien u niets doet, kan er namelijk veel schade ontstaan. Wilt u een lekkage in Hasselt snel verhelpen? Doe dan een beroep op de spoedservice van onze loodgieter. Dankzij deze service zijn wij 24 op 7 bereikbaar voor noodgevallen. En uiteraard behoort een lekkage in Hasselt tot de noodgevallen. In het geval van een lek hoeft u alleen maar contact met onze spoedservice op te nemen. Wij sturen vervolgens zo spoedig mogelijk een loodgieter naar u toe om het lek te dichten.

Juiste afhandeling van een lekkage

Wij zijn altijd snel ter plaatse in het geval van een lekkage in Hasselt. Onze loodgieter stort zich vervolgens direct op het lek. Het duurt dan ook nooit lang voordat wij een lek gedicht hebben. Uiteraard staat de kwaliteit ook hoog in het vaandel bij onze loodgieter. Zo raffelen wij onze werkzaamheden nooit af. In dat geval keert een lekkage in Hasselt immers snel weer terug. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat het lek op vakkundige wijze gedicht wordt. Zodoende weet u zeker dat de lekkage in Hasselt ook daadwerkelijk verholpen is.

 • Lekkage in uw woning?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar
 • Last van een verstopping?
 • De beste loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Verstopping in Hasselt snel verleden tijd

Een verstopping kan behoorlijk hardnekkig zijn. Dit maakt het lastig om hem te verwijderen. Heeft u zelf al meerdere malen geprobeerd een verstopping in Hasselt te verhelpen? Dan werkt het ongetwijfeld frustrerend wanneer het water nog steeds niet goed wegstroomt. Daarom schakelt u bij een verstopping in Hasselt onze loodgieter in. In dat geval stroomt het water namelijk binnen de kortste keren weer fatsoenlijk door uw afvoer. Doordat wij weten hoe wij een verstopte afvoer te lijf moeten gaan, is een verstopping vlot verdwenen. Zodoende kunt u snel weer op normale wijze gebruikmaken van uw sanitair.

Neem maatregelen om een verstopping te voorkomen

Het ophopen van rommel heeft doorgaans een verstopping in Hasselt tot gevolg. Het kan hierbij gaan om etensresten en haar, maar ook om (frituur)vet. Wilt u de kans op een verstopping verkleinen? Spoel dan alleen dingen door die geen problemen veroorzaken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Etensresten en haren zijn immers lastig tegen te houden. Althans, dat wordt vaak gedacht. Met behulp van een zeefje in uw afvoerputje is dit echter een fluitje van een cent. U kunt er ook voor kiezen om uw afvoer jaarlijks door te laten spuiten door onze loodgieter. De kans op een verstopping in Hasselt beperkt u hierdoor tot een minimum.

Storing in uw cv ketel in Hasselt? Bel onze loodgieter!

Beschikt u van de ene op de andere dag niet meer over warm water? Dan kampt uw cv ketel in Hasselt mogelijk met een storing. In dat geval belt u direct met onze loodgieter. Dankzij onze spoedservice kunnen wij namelijk direct één van onze medewerkers bij u langs sturen. U kunt overigens 24 op 7 contact met ons opnemen dankzij deze spoedservice. Zodoende is uw cv ketel in Hasselt altijd snel gerepareerd. Wij raden u overigens niet aan uw ketel zelf te repareren. Dit brengt namelijk vaak nog veel grotere problemen met zich mee.

Ketel vervangen? Laat dit ook over aan onze loodgieter

Een ketel heeft een vrij lange levensduur. Toch kan uw cv ketel in Hasselt aan het einde van zijn levensduur zijn. Lukt het onze loodgieter niet meer om de ketel aan de praat te krijgen? Dan wordt het tijd voor een nieuwe. Onze loodgieter kan een nieuwe cv ketel in Hasselt voor u plaatsen. Uiteraard verwijderen wij ook de oude ketel. Waarom u uw ketel beter kunt laten plaatsen? Omdat het apparaat goed aangesloten moet worden. Een verkeerde aansluiting zorgt er mogelijk voor dat het water alsnog niet opgewarmd wordt. Hier hoeft u niet bang voor te zijn wanneer u een cv ketel in Hasselt laat plaatsen door onze loodgieter.

 • CV-ketel kapot?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Over ons.

Loodgieter Aan Huis is dé website waar u een betrouwbare loodgieter kunt vinden voor allerlei loodgietersproblemen. Wij zijn actief in Hasselt om u te helpen. Belt u ons, dan belt u rechtstreeks met de Loodgieter Aan Huis in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden.

In elke stad hebben wij een Loodgieter Aan Huis specialist die u helpt met lekkages, CV-ketel problemen, verstoppingen, riolering problemen, dakbedekking en het aansluiten van gas in uw woning. Loodgieter Aan Huis is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en heeft een vakman in iedere regio. Overtuigd? Neem dan contact op met de Loodgieter Aan Huis via 03 303 70 71

Contact

Zoekt u een goede loodgieter bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze loodgieter op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Kies voor ons

 • 24/24 bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze loodgieter komen direct
 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • CV-ketel reparaties
 • Loodgieter experts