loodgieter-aan-huis-logo-300px

Loodgieter Kortrijk - Uw allround loodgieter

Wij lossen al uw loodgieter problemen graag voor u op! Loodgieter Aan Huis uit Kortrijk geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

Loodgieter Aan Huis in Kortrijk:

Iedere dag van de week bereikbaar

Ervaren installateurs

Van leidingwerk tot dakbedekking

Gecertificeerd personeel

Hulp nodig van een vakbewame loodgieter in Kortrijk?

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieter Aan Huis in Kortrijk verzorgt allerlei loodgieterswerkzaamheden en beschikt over een ruime praktijkervaring. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons onder andere terecht voor problemen met uw CV-ketel, lekkages en het installeren van sanitair. Loodgieter Aan Huis uit Kortrijk staat altijd klaar om uw problemen op te lossen!

loodgieter Kortrijk

Snelle service van Loodgieter Aan Huis

Loodgieter Aan Huis garandeert snelle service. Wij zorgen ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn bij u thuis zodat de problemen die u heeft snel verdwijnen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Een betrouwbare loodgieter in Kortrijk

Bij het vinden van een loodgieter in Kortrijk zijn een aantal dingen van belang. Natuurlijk houden mensen altijd rekening met de prijs. Deze moet scherp zijn en in verhouding tot de service die u krijgt. Toch is de prijs niet de allerbelangrijkste factor in het kiezen van een loodgieter. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn nog veel belangrijker. Bij Loodgieter Aan Huis zorgen wij dat alle factoren meer dan voldoende vervuld worden. Zo kan u een betrouwbare loodgieter verwachten die altijd een kwaliteitsservice biedt voor een scherpe prijs.

Een centrale verwarming waarop u kan vertrouwen

Betrouwbaarheid is met meer dingen een belangrijke factor. Zo wilt u bijvoorbeeld dat u altijd op de centrale verwarming in huis kan vertrouwen. België is veel maanden van het jaar een koud land en op de koude winterdagen wilt u niet zomaar opeens zonder verwarming komen te zitten. Loodgieter Aan Huis kan u hierbij helpen. Onze loodgieter in Kortrijk kan u verwarmingsinstallatie en CV ketel onderhouden waardoor deze altijd optimaal blijft presteren. Door regelmatig onderhoud van de CV ketel verlengt u de levensduur van het apparaat. Daarbij worden problemen ook in een vroeg stadium ontdekt en meteen verholpen.

Snel ter plaatse in geval van nood

Wanneer er sprake is van een noodgeval dan is de betrouwbaarheid van de loodgieter in Kortrijk weer van belang. Zo moet u erop kunnen vertrouwen dat de loodgieter meteen uitrukt om snel te plaatse te zijn. Een noodgeval kan bijvoorbeeld een lekkage of verstopping zijn. Bij Loodgieter Aan Huis is dit nooit een probleem. Onze vakmensen zijn namelijk altijd beschikbaar. U kunt ons 24/7 bereiken en in geval van nood zullen wij extra snel ter plaatse zijn als onderdeel van onze spoedservice. U kunt er altijd op vertrouwen dat Loodgieter Aan Huis voor u klaar staat wanneer u ons nodig heeft.

DE WERKZAAMHEDEN VAN LOODGIETER AAN HUIS IN KORTRIJK:

Leiding werk in en rondom het huis

Verhelpen daklekkages

Snelle service 24/7

Installatie en reparatie van CV-ketels

OVER LOODGIETER AAN HUIS:

Loodgieter Aan Huis is actief in heel België en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde loodgieters zijn aangesloten bij ons en zijn 24/7 bereikbaar in vrijwel elke stad in België.

Lekkage in Kortrijk opsporen

Heeft u te maken met een verlaagde waterdruk? Of ziet u ergens in uw woning een plas water staan op een onlogische plek? Dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met een lekkage. In sommige gevallen is een lekkage in Kortrijk niet lastig te vinden. Een plas water bevindt zich immers meestal in de buurt van het lek. Er kan echter ook sprake zijn van een ‘onzichtbare’ lekkage in Kortrijk. In dit geval is het lek niet makkelijk te vinden. U kunt in dat geval een vloer of muur openbreken om het lek te vinden. Het is echter beter om onze loodgieter in te schakelen. Met behulp van lekdetectie kunnen wij een lekkage in Kortrijk namelijk tot de millimeter nauwkeurig opsporen. Dit scheelt u behoorlijk wat hak- en breekwerk.

Zo verhelpt u een lekkage!

Is het lek gelokaliseerd? Dan is het zaak om direct in actie te komen. Doet u niets? Dan kan er veel schade ontstaan. Veel mensen proberen een lekkage in hun leidingwerk eerst zelf te verhelpen. Verstandig? Wat onze loodgieter betreft niet. U weet zeer waarschijnlijk niet hoe u het lek moet dichten. Mogelijk slaagt u erin het stromende water te stoppen, maar dit gebeurt vaak op de verkeerde manier. Hierdoor keert een lekkage meestal snel weer terug. Hier hoeft u niet bang voor te zijn wanneer u een lekkage in Kortrijk laat verhelpen door onze loodgieter.

 • Lekkage in uw woning?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar
 • Last van een verstopping?
 • De beste loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Wat moet u doen bij een verstopping in Kortrijk?

Veel inwoners van Kortrijk spoelen ongemerkt veel rommel door hun afvoer. Zo belandt er bijvoorbeeld veel haar in het riool. Ook etensresten worden vaak door de gootsteen gespoeld. Er zijn zelfs mensen die vet door het afvoer van hun toilet spoelen. Doe dit echter niet, want dit vergroot de kans op een verstopping. Heeft u reeds te maken met een verstopping in Kortrijk? Dan moet u uw afvoer ontstoppen. De verstopping verdwijnt immers niet vanzelf. Wilt u binnen de kortste keren verlost zijn van een verstopte afvoer? Doe dan een beroep op onze loodgieter. Wij verhelpen een verstopping in Kortrijk namelijk binnen een handomdraai. Dankzij onze spoedservice zijn wij 24 op 7 bereikbaar in geval van nood.

Zelf ontstoppen? Pas op!

Niet iedereen denkt direct aan onze loodgieter bij een verstopping in Kortrijk. Vaak wordt eerst een poging ondernomen om de afvoer zelf te ontstoppen. Dit kan onder meer met een ontstopper en een ontstoppingsveer. Pas echter wel op wanneer u één van deze hulpmiddelen inzet om uw afvoer te ontstoppen. Waarom? Omdat u het probleem ook alleen maar erger kunt maken. Door een ontstopper te wild te gebruiken, kan een verstopping verder uw afvoer inschieten. Het verkeerd inbrengen van een ontstoppingsveer kan schade aan uw afvoer veroorzaken. Hierdoor kan een lekkage ontstaan.

Laat onderhoud aan uw cv ketel in Kortrijk uitvoeren

Iedere woning in Kortrijk is voorzien van een cv ketel. Dit apparaat zorgt ervoor dat water wordt opgewarmd. Hierdoor worden radiatoren en vloerverwarming warm en stroomt er warm water uit uw kraan. Is uw ketel al vrij oud? Dan kan uw cv ketel in Kortrijk problemen krijgen. Zo kan er bijvoorbeeld een storing ontstaan. Water wordt in dat geval niet meer opgewarmd. Een storing in uw cv ketel in Kortrijk is helaas nooit geheel uit te sluiten. Wel kunt u stappen ondernemen om de kans op een storing te verkleinen. Hoe? Door periodiek onderhoud uit te laten voeren door onze loodgieter. Wij inspecteren uw cv ketel in Kortrijk uitvoerig en grijpen direct in bij problemen. Zodoende bent u een storing mogelijk een stap voor.

Toch een storing? Wij lossen het voor u op!

Is uw ketel niet periodiek onderhouden? Dan is het apparaat mogelijk getroffen door een storing. Het is niet noodzakelijk om uw ketel dan direct te vervangen. Nee, want onze loodgieter kan uw cv ketel in Kortrijk in de meeste gevallen nog repareren. Denkt u dit zelf wel te kunnen? Haal dit niet in uw hoofd. Een cv ketel is namelijk een complex apparaat. Indien u hier geen verstand van heeft, wordt het probleem mogelijk alleen nog maar erger. Laat problemen aan uw cv ketel in Kortrijk daarom altijd verhelpen door onze loodgieter.

 • CV-ketel kapot?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Over ons.

Loodgieter Aan Huis is dé website waar u een betrouwbare loodgieter kunt vinden voor allerlei loodgietersproblemen. Wij zijn actief in Kortrijk om u te helpen. Belt u ons, dan belt u rechtstreeks met de Loodgieter Aan Huis in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden.

In elke stad hebben wij een Loodgieter Aan Huis specialist die u helpt met lekkages, CV-ketel problemen, verstoppingen, riolering problemen, dakbedekking en het aansluiten van gas in uw woning. Loodgieter Aan Huis is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en heeft een vakman in iedere regio. Overtuigd? Neem dan contact op met de Loodgieter Aan Huis via 056 89 09 61

Contact

Zoekt u een goede loodgieter bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze loodgieter op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Kies voor ons

 • 24/24 bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze loodgieter komen direct
 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • CV-ketel reparaties
 • Loodgieter experts