loodgieter-aan-huis-logo-300px

Wij zijn tijdelijk gesloten tot 9 december

Loodgieter Leuven - Uw vertrouwde loodgieter!

Wij lossen al uw loodgieter problemen graag voor u op! Loodgieter Aan Huis uit Leuven geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

Loodgieter Aan Huis in Leuven:

Altijd te bereiken

CV installatie

Van riolering tot aan dakwerkzaamheden

Altijd een gepaste oplossing

Last van een verstopping? De loodgieter in Leuven klaart de klus!

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieter Aan Huis in Leuven verzorgt allerlei loodgieterswerkzaamheden en beschikt over een ruime praktijkervaring. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons onder andere terecht voor problemen met uw CV-ketel, lekkages en het installeren van sanitair. Loodgieter Aan Huis uit Leuven staat altijd klaar om uw problemen op te lossen!

loodgieter Leuven

Snelle service van Loodgieter Aan Huis

Loodgieter Aan Huis garandeert snelle service. Wij zorgen ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn bij u thuis zodat de problemen die u heeft snel verdwijnen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Een professionele loodgieter snel ter plaatse in Leuven

Iedere huiseigenaar heeft vroeg of laat eens de professionele hulp van een loodgieter nodig. Wanneer deze tijd is aangebroken dan bent u bij Loodgieter Aan Huis aan het juiste adres. Wij hebben namelijk op ieder moment van de dag een loodgieter in Leuven beschikbaar die snel bij u ter plaatse kan zijn. Het maakt niet uit wat voor probleem u heeft. Onze ervaren loodgieters kunnen u overal mee helpen.

Dit kan zoiets simpels zijn als het aansluiten van sanitair in de badkamer tot een complete badkamerrenovatie waarbij de waterleidingen verlegd moeten worden. Het aansluiten van sanitair is natuurlijk geen enkel probleem. Echter ook het aanleggen of verleggen van waterleidingen is iets waar onze loodgieter in Leuven zijn hand niet voor omdraait. Door ruime ervaring is iedere klus werkelijk een fluitje van een cent en hierdoor kunt u genieten van de best mogelijke service.

Van reparaties tot complete renovatiewerkzaamheden

Heeft u een probleem met de verwarmingsinstallatie in uw woning? Of is de CV ketel opeens gestopt met werken? De loodgieter in Leuven zorgt dat deze belangrijke onderdelen van uw woning snel gerepareerd worden en weer als vanouds functioneren. Bij een reparatie denken we ook aan het oplossen van een verstopping in de gootsteen, wc of riolering. Dit zijn simpele klusjes die de professional van Loodgieter Aan Huis in recordtempo voor u kan uitvoeren.

Heeft u een grotere klus die uitgevoerd moet worden? Ook dan is Loodgieter Aan Huis het juiste bedrijf om te contacteren. Voor de complete renovatie van een badkamer of keuken kunnen wij u van dienst zijn met tal van verschillende werkzaamheden. De installatie van een badkuip of douche, het aanleggen van nieuwe waterleidingen en het aansluiten van sanitair. Wij zijn beschikbaar voor alle renovatiewerkzaamheden in de regio Leuven en omstreken. Neem snel contact met ons op voor een prijsopgave.

DE WERKZAAMHEDEN VAN LOODGIETER AAN HUIS IN Leuven:

Kapotte leidingen herstellen

Dakwerk

24- uurs service

Afvoer verstoppingen

OVER LOODGIETER AAN HUIS:

Loodgieter Aan Huis is actief in heel België en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde loodgieters zijn aangesloten bij ons en zijn 24/7 bereikbaar in vrijwel elke stad in België.

Lekkage in Leuven vakkundig en snel verholpen

Druppelt er water uit de afvoer van uw toilet? Of is er sprake van een lek in de waterleiding? Dan kan dit behoorlijk veel schade veroorzaken. Daarom is het zaak een lekkage in Leuven zo snel mogelijk te verhelpen. Hoe u dit doet? In ieder geval niet door zelf met het lek aan de slag te gaan. Nee, want in dat geval wordt het probleem mogelijk alleen maar erger. Laat een lekkage in Leuven daarom altijd verhelpen door onze loodgieter. Wij weten namelijk direct hoe we een lek te lijf moeten gaan. Een lek wordt zodoende altijd snel gedicht. Ook gebeurt dit op de juiste wijze. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat een lekkage snel terugkeert.

Bel met onze spoedservice

Een lekkage in Leuven wordt geregeld in het weekend of ’s avonds ontdekt. Veel loodgieters in de buurt zijn dan gesloten. Dit geldt echter niet voor onze loodgieter. U kunt namelijk altijd contact opnemen met onze spoedservice voor noodgevallen. En uiteraard rekenen wij een lekkage in Leuven tot de spoedgevallen. Indien u ons belt om het lek te dichten, komen wij direct naar u toe. Onze spoedservice is 24 op 7 bereikbaar. Een lekkage in Leuven is zodoende binnen de kortste keren verleden tijd.

 • Lekkage in uw woning?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar
 • Last van een verstopping?
 • De beste loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Laat een verstopping in Leuven vakkundig verhelpen

Menig inwoner van Leuven steekt bij een verstopping zelf zijn handen uit de mouwen. Zo wordt er bijvoorbeeld een ontstopper of ontstoppingsveer voor de dag getoverd. Dit zijn inderdaad hulpmiddelen waarmee u een verstopping in Leuven te lijf kunt gaan. U heeft echter niet de zekerheid dat een verstopping ook verholpen wordt. Zo kan er een deel van de rommel aanwezig blijven in uw afvoer. Hierdoor keert een verstopping snel weer terug. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Doe daarom een beroep op onze loodgieter bij een verstopping in Leuven. Wij verhelpen een verstopping namelijk altijd op vakkundige wijze uit uw afvoer.

Kans op herhaling is bijzonder klein

Laat u een verstopping in Leuven verwijderen door onze loodgieter? Dan weet u zeker dat het probleem ook daadwerkelijk verholpen is. Wij stoppen namelijk niet voordat we weten dat de verstopping geheel uit uw afvoer verdwenen is. Dit testen we uiteraard altijd uitvoerig. Waarom? Omdat we natuurlijk niet willen dat de verstopping binnen de kortste keren weer terugkeert. Het gebeurt geregeld dat wij een afvoer nadien onder hoge druk doorspuiten. Hierdoor verdwijnt alle aanslag uit de binnenkant van uw leidingstelsel. De kans op een verstopping in Leuven wordt hierdoor bijzonder klein.

Problemen met uw cv ketel in Leuven?

Er zijn maar weinig inwoners van Leuven die op- of omkijken naar hun cv ketel. Bijzonder, want dit is toch één van de belangrijkste apparaten in uw woning. Zo zorgt uw ketel er bijvoorbeeld voor dat u beschikt over warm water. Wordt het water niet meer warm? Dan is er mogelijk iets mis met uw cv ketel in Leuven. Is er sprake van een storing? Dan wordt dit vaak weergeven op de display van het apparaat. Ga in het geval van een storing niet zelf aan de slag met uw ketel. Nee, doe dan altijd een beroep op onze loodgieter. Wij weten namelijk precies hoe een cv ketel in Leuven in elkaar zit. Hierdoor zijn wij in staat een storing binnen de kortste keren te verhelpen.

Direct een loodgieter nodig? Bel ons!

Op koude (winter)dagen is een storing in uw cv ketel in Leuven extra vervelend. Waarom? Omdat het water in het verwarmingsstelsel dan niet meer opgewarmd wordt. Het is in dat geval dus niet alleen buiten koud, maar binnen ook. Om weer een aangename temperatuur te krijgen in huis, moet het apparaat gerepareerd worden. Hier wilt u natuurlijk niet lang mee wachten. Gelukkig hoeft dat ook niet. Onze loodgieter heeft namelijk een spoedservice die u 24 op 7 kunt bereiken. Dit kan onder meer voor problemen met uw cv ketel in Leuven. Problemen zijn zodoende snel verleden tijd, waardoor u uw ketel weer normaal kunt gebruiken!

 • CV-ketel kapot?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Over ons.

Loodgieter Aan Huis is dé website waar u een betrouwbare loodgieter kunt vinden voor allerlei loodgietersproblemen. Wij zijn actief in Leuven om u te helpen. Belt u ons, dan belt u rechtstreeks met de Loodgieter Aan Huis in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden.

In elke stad hebben wij een Loodgieter Aan Huis specialist die u helpt met lekkages, CV-ketel problemen, verstoppingen, riolering problemen, dakbedekking en het aansluiten van gas in uw woning. Loodgieter Aan Huis is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en heeft een vakman in iedere regio. Overtuigd? Neem dan contact op met de Loodgieter Aan Huis via 03 303 70 71

Contact

Zoekt u een goede loodgieter bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze loodgieter op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Kies voor ons

 • 24/24 bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze loodgieter komen direct
 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • CV-ketel reparaties
 • Loodgieter experts