loodgieter-aan-huis-logo-300px

Loodgieter Mechelen - Loodgieter Aan Huis is uw specialist!

Wij lossen al uw loodgieter problemen graag voor u op! Loodgieter Aan Huis uit Mechelen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

Loodgieter Aan Huis in Mechelen:

24 uurs service

Ruime variatie aan werkzaamheden

Kwaliteit en service

Betrouwbaar loodgietersbedrijf

De hulp nodig van een professionele loodgieter in Mechelen?

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieter Aan Huis in Mechelen verzorgt allerlei loodgieterswerkzaamheden en beschikt over een ruime praktijkervaring. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons onder andere terecht voor problemen met uw CV-ketel, lekkages en het installeren van sanitair. Loodgieter Aan Huis uit Mechelen staat altijd klaar om uw problemen op te lossen!

loodgieter Mechelen

Snelle service van Loodgieter Aan Huis

Loodgieter Aan Huis garandeert snelle service. Wij zorgen ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn bij u thuis zodat de problemen die u heeft snel verdwijnen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Een loodgieter bij u aan huis in Mechelen

Heeft u aan huis een loodgieter uit Mechelen nodig? Het zou kunnen dat er zojuist een waterleiding is gesprongen of dat uw wc verstopt zit terwijl u vanavond bezoek verwacht. In dat geval heeft u met spoed hulp nodig en kan Loodgieter Aan Huis u hiermee van dienst zijn. Onze ervaren loodgieters zijn namelijk oproepbaar voor een spoedservice. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij zijn altijd beschikbaar en kunnen snel bij u aan huis ter plaatse zijn.

Alle soorten lekkages verhelpen

De loodgieter uit Mechelen heeft ervaring met het verhelpen van alle soorten lekkages. Uiteraard weet onze professional precies wat hem te doen staat wanneer er sprake is van een lekkende waterleiding in uw woning. Snel handelen en het probleem vinden kan in dit geval een grote schadepost voorkomen. Dit geldt natuurlijk ook bij een gaslekkage. Hierbij is snel ter plaatse zijn en het probleem verhelpen zelfs van levensbelang. Hier houdt de expertise van Loodgieter Aan Huis op het gebied van lekkages echter nog niet op. Wij kunnen u namelijk ook bijvoorbeeld helpen wanneer u last heeft van een lekkage op het dak van uw woning.

Riolering met spoed ontstoppen

Een verstopte riolering en wc is een probleem dat u graag zo snel mogelijk opgelost ziet worden. In dat geval is de spoedservice van Loodgieter Aan Huis de perfecte oplossing voor u. Onze loodgieter in Mechelen is namelijk altijd beschikbaar voor het met spoed ontstoppen van een riolering. U kunt ons 24/7 bereiken voor deze spoedgevallen. Wanneer u merkt dat de riolering verstopt is en u verwacht binnen enkele uren bezoek dan hoeft u dit niet af te zeggen. Bel ons en een ervaren loodgieter is snel bij u aan huis om het probleem voor u op te lossen.

DE WERKZAAMHEDEN VAN LOODGIETER AAN HUIS IN MECHELEN:

Onderhoud centrale verwarming

Dakrenovatie

Spoedservice

Lekkages opsporen en verhelpen

OVER LOODGIETER AAN HUIS:

Loodgieter Aan Huis is actief in heel België en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde loodgieters zijn aangesloten bij ons en zijn 24/7 bereikbaar in vrijwel elke stad in België.

Snel een lekkage in Mechelen verhelpen

Ontsnapt er water uit uw leidingstelsel? Dan heeft u te maken met een lekkage. In het geval van een lekkage moet u direct optreden. Doet u niets? Kijk dan niet raar op wanneer er grote schade ontstaat. Het water kan bijvoorbeeld uw vloer, muur of meubelstukken aantasten. Om de schade beperkt te houden, schakelt u direct een loodgieter in. Hij kan een lekkage in Mechelen namelijk voor u verhelpen. Maar wat doet u wanneer u het lek ’s avonds of in het weekend ontdekt? De meeste loodgieters zijn dan immers gesloten. Dit geldt niet voor onze loodgieter. In het geval van een lekkage in Mechelen kunt u namelijk 24 op 7 een beroep op ons doen.

Bron van het lek nog niet gevonden? Geen probleem!

Indien u zelf aan de slag gaat met een lekkage in Mechelen, bestaat de kans dat het lek binnenkort terugkeert. Als leek weet u immers niet hoe u een lek op de juiste wijze moet dichten. Onze loodgieter weet dit wel. Jaar in jaar uit verhelpen wij namelijk talloze lekkages in Mechelen. Het maakt niet uit of het om een zichtbare of een onzichtbare lekkage gaat. Heeft u het lek nog niet gevonden? Geen probleem, want onze loodgieter kan lekdetectie toepassen. Zodoende is een lekkage in Mechelen tot op de millimeter nauwkeurig op te sporen.

 • Lekkage in uw woning?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar
 • Last van een verstopping?
 • De beste loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Waarom verstopping in Mechelen laten verhelpen?

Veel inwoners van Mechelen vinden het wat overdreven om een loodgieter in te schakelen bij een verstopping. Toch is dit vaak wel de beste keuze. Waarom? Omdat u zodoende zeker weet dat het probleem op de juiste manier verholpen wordt. Gaat u zelf aan de slag met een verstopping in Mechelen? Dan is dit nog maar de vraag. Onze loodgieter kan zowel kleine als grote verstoppingen uit uw afvoer verwijderen. Dit doet hij binnen een handomdraai, waardoor het water snel weer fatsoenlijk wegstroomt. Bovendien weet u zeker dat de verstopping in zijn geheel uit uw afvoer is.

Laat uw afvoer jaarlijks doorspuiten

Sommige mensen hebben betrekkelijk vaak te maken met een verstopte afvoer. Geldt dit ook voor u? Dan komt dit mogelijk doordat u van alles en nog wat door uw afvoer spoelt. Zo veroorzaken haren en etensresten vaak verstoppingen. Zij kunnen een prop vormen in uw afvoer. Spoelt u vet door uw toilet? Dan ontstaat er mogelijk ook een verstopping in Mechelen. Vet kan namelijk gaan stollen in uw afvoer. Bent u de verstoppingen helemaal zat? Laat uw afvoer dan jaarlijks doorspuiten door onze loodgieter. Dit gebeurt onder hoge druk, waardoor alle aanslag uit de binnenkant van uw leiding verdwijnt. De kans op een verstopping in Mechelen wordt hierdoor aanzienlijk kleiner.

Cv ketel in Mechelen periodiek laten keuren

Een cv ketel in Mechelen dient periodiek gekeurd te worden. Het apparaat wordt dagelijks gebruikt, waardoor er op den duur mankementen kunnen ontstaan. Nieuwe ketels zijn vaak minder gevoelig voor dergelijke problemen. Heeft u een nieuwe ketel? Dan betekent dit niet dat u geen onderhoud uit hoeft te voeren. Wij raden mensen altijd aan om hun cv ketel in Mechelen jaarlijks te controleren. Op deze manier verkleint u de kans op problemen. Voer een dergelijke keuring vooral niet zelf uit, maar laat dit over aan onze loodgieter. Wij weten namelijk precies hoe een ketel in elkaar zit. Bovendien vallen naderende problemen ons altijd op, waardoor we direct in kunnen grijpen.

Een storing in uw ketel verhelpen

Laat u uw ketel periodiek keuren? Dan betekent dit niet dat er helemaal geen problemen kunnen ontstaan. Zo is een storing in een cv ketel in Mechelen nooit geheel uit te sluiten. Stroomt er geen warm water meer uit uw kraan? Of warmen radiatoren niet meer op? Dan is de kans groot dat er een storing in uw ketel zit. Onze loodgieter kan een storing in uw cv ketel in Mechelen verhelpen. Kampt uw ketel in de winter met een storing? Dan wilt u deze natuurlijk snel repareren. U heeft immers geen zin om in de kou te zitten. Bij een cv ketel storing komt onze loodgieter altijd direct naar u toe. U kunt namelijk 24 op 7 contact met ons opnemen via onze spoedservice.

 • CV-ketel kapot?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar

Werkgebied

Over ons.

Loodgieter Aan Huis is dé website waar u een betrouwbare loodgieter kunt vinden voor allerlei loodgietersproblemen. Wij zijn actief in Mechelen om u te helpen. Belt u ons, dan belt u rechtstreeks met de Loodgieter Aan Huis in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden.

In elke stad hebben wij een Loodgieter Aan Huis specialist die u helpt met lekkages, CV-ketel problemen, verstoppingen, riolering problemen, dakbedekking en het aansluiten van gas in uw woning. Loodgieter Aan Huis is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en heeft een vakman in iedere regio. Overtuigd? Neem dan contact op met de Loodgieter Aan Huis via 03 303 70 71

Contact

Zoekt u een goede loodgieter bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze loodgieter op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Kies voor ons

 • 24/24 bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze loodgieter komen direct
 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • CV-ketel reparaties
 • Loodgieter experts