De badkamer is een van de meest belangrijke ruimtes van uw woning, omdat u zich hier dagelijks zal bevinden. In de ochtend of avond neemt u er een warme douche, overdag gebruikt u de badkamer voor een toiletbezoek. Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan het sanitair in de badkamer, wat moet aansluiten bij de rest van uw woning. Het kan een behoorlijk ingewikkelde klus zijn om het juiste sanitair voor uw badkamer te vinden, laat staan om het sanitair ook daadwerkelijk in uw badkamer te installeren.

Loodgieter Aan Huis staat voor u klaar bij het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen in uw woning. Wij helpen u graag bij het leggen van de afvoer en waterleidingen, het installeren van het sanitair en het onderhouden van de riolering in een later stadium.

Nieuw sanitair laten installeren

Wanneer u momenteel al sanitair in uw badkamer heeft en u dit wilt vervangen voor nieuw sanitair, is het belangrijk om uw wensen door te spreken met onze loodgieter. Niet ieder toilet is immers op dezelfde afvoer aan te sluiten en een douche past niet op iedere plek in de badkamer. Onze loodgieters kunnen u meer vertellen over de haalbaarheid van uw wensen en u direct helpen bij de uitvoering hiervan.

In sommige gevallen, wanneer u de plek van een toilet of douche bijvoorbeeld wilt veranderen, zal het voor onze loodgieter noodzakelijk zijn om een deel van de leidingen te verplaatsen. Wanneer de leidingen en afvoer op de juiste plek in de badkamer zitten, kan het sanitair worden aangesloten. Heeft u het sanitair zelf uitgekozen, of wilt u hier de hulp van onze loodgieter bij?

Schakel ons direct in.