loodgieter-aan-huis-logo-300px

Loodgieter Turnhout - De specialist in uw regio!

Wij lossen al uw loodgieter problemen graag voor u op! Loodgieter Aan Huis uit Turnhout geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

Loodgieter Aan Huis in Turnhout:

Snelle hulpdienst

Professionele loodgieters

Van verstoppingen tot CV ketels

Altijd een oplossing!

Lekkage? Neem contact op met de loodgieter in Turnhout!

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieter Aan Huis in Turnhout verzorgt allerlei loodgieterswerkzaamheden en beschikt over een ruime praktijkervaring. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons onder andere terecht voor problemen met uw CV-ketel, lekkages en het installeren van sanitair. Loodgieter Aan Huis uit Turnhout staat altijd klaar om uw problemen op te lossen!

loodgieter turnhout

Snelle service van Loodgieter Aan Huis

Loodgieter Aan Huis garandeert snelle service. Wij zorgen ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn bij u thuis zodat de problemen die u heeft snel verdwijnen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, ook in het weekend.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Aanleggen van waterleidingen door de loodgieter uit Turnhout

Het aanleggen van waterleidingen in een woning is een taak die uiterst zorgvuldig moet worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn vaak nodig wanneer er een verbouwing plaatsvindt. Bij een badkamerrenovatie wordt bijvoorbeeld vaak het sanitair naar een andere plek verplaatst. Het is dan nodig om de leidingen voor het water opnieuw aan te leggen. Wanneer u zeker wilt zijn dat het aanleggen van waterleidingen goed uitgevoerd wordt dan neemt u contact op met Loodgieter Aan Huis. Onze loodgieter in Turnhout is zeer ervaren en kan de klus prima voor u uit handen nemen.

Voorkom lekkages en waterschade

Wanneer u nieuwe waterleidingen aan laat leggen is het belangrijk dat dit op een dermate zorgvuldige manier gebeurt dat u later niet met lekkages en waterschade wordt geconfronteerd. Waterleidingen zitten vaak in muren en vloeren verwerkt. Een eventuele lekkage heeft u daardoor pas vaak na enige tijd pas door. In die tijd kan het lekkende water al wel een enorme schade aanrichten. Lekkages aan deze leidingen moeten dan ook voorkomen worden. De loodgieter uit Turnhout die de werkzaamheden uitvoert moet daarom absoluut te vertrouwen zijn. Bij Loodgieter Aan Huis zorgen we ervoor dat onze vakmensen een vaste vertrouwde procedure aanhouden. In deze procedure zitten meerdere controlepunten ingebouwd om er zeker van te zijn dat er geen lekkages kunnen ontstaan.

Waarom Loodgieter Aan Huis inschakelen?

Loodgieter Aan Huis gaat altijd uiterst professioneel te werk met alle werkzaamheden. De ervaren loodgieter in Turnhout is daarom dan ook meer dan geschikt om alle soorten werkzaamheden uit te voeren. U kunt ons inschakelen wanneer u een betrouwbare vakman nodig hebt die top kwaliteit werk aflevert. Daarbij zijn wij ook nog eens altijd beschikbaar. 24/7 kunt u ons bereiken en wij zullen altijd snel ter plaatse zijn in de regio Turnhout om een uitstekende service te leveren.

DE WERKZAAMHEDEN VAN LOODGIETER AAN HUIS IN TURNHOUT:

Verleggen en aansluiten van leidingen

Dakbedekking

Altijd een snelle oplossing

Ook voor verstoppingen

OVER LOODGIETER AAN HUIS:

Loodgieter Aan Huis is actief in heel België en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde loodgieters zijn aangesloten bij ons en zijn 24/7 bereikbaar in vrijwel elke stad in België.

Lekkage in Turnhout opsporen met behulp van een loodgieter

Is er sprake van verminderde waterdruk? Of ziet u grote vochtplekken op uw muur of plafond? Dan heeft u mogelijk te maken met een lekkage. De bron van het lek is echter niet altijd even makkelijk te vinden. Dit is helemaal het geval wanneer u geen vochtplek ziet. U kunt op goed geluk beginnen met breken, maar hierdoor richt u waarschijnlijk onnodig schade aan. Wist u dat u een beroep kunt doen op onze loodgieter uit Turnhout voor het opsporen van een lekkage?

Lek tot op de millimeter nauwkeurig opsporen

Uit ervaring weten wij dat niet iedereen direct een beroep doet op een loodgieter uit Turnhout bij een lek. Toch is dit wel degelijk aan te raden, zeker bij een zogeheten onzichtbare lekkage. Onze loodgieter uit Turnhout heeft namelijk speciale apparatuur. Hierdoor kan hij de bron van een lek tot op de millimeter nauwkeurig opsporen. Door deze precisie weet u precies waar u moet breken. De schade die wordt aangericht blijft hierdoor beperkt. Heeft onze loodgieter het lek opgespoord? Dan komt hij uiteraard direct in actie. Zo wordt het leidingwerk hersteld, waardoor de lekkage verleden tijd is. Onze loodgieter uit Turnhout kost weliswaar geld, maar u bespaart flink op de herstelkosten. Kies dus eieren voor uw geld wanneer u te maken heeft met een lekkage!

 • Lekkage in uw woning?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar
 • Last van een verstopping?
 • De beste loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Zelf een verstopping in Turnhout verhelpen of laten doen?

Een verstopping in Turnhout zorgt doorgaans voor behoorlijk wat frustraties. Zit de afvoer van uw toilet verstopt? Dan blijft er water in de toiletpot staan. Dit is natuurlijk niet bepaald hygiënisch. Het kan ook zijn dat het afvoerputje van uw douche, bad of gootsteen verstopt raakt. Ook dan stroomt het water tergend langzaam of zelfs helemaal niet weg. Om dit te verhelpen moet u uw afvoer ontstoppen. In het geval van een kleine verstopping in Turnhout kunt u dit zelf doen. Hiervoor gebruikt u een waarschijnlijk een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Weet echter dat er ook gevaren kleven aan het zelf ontstoppen van uw afvoer.

Schakel een specialist in

Indien u te hard op en neer gaat met een ontstopper kan de verstopping in Turnhout verder de afvoer in schieten. Het wordt zo lastiger de afvoer zelf te ontstoppen. Gebruikt u een ontstoppingsveer? Dan kunt u een afvoer beschadigen met de scherpe haken aan het uiteinde van de veer. In het ergste geval ontstaat er dan een lekkage. Wilt u er zeker van zijn dat een verstopping in Turnhout juist en snel verholpen wordt? Laat dit dan over aan onze loodgieter. In dat geval hoeft u er bovendien niet bang voor te zijn dat het probleem snel terugkeert.

CV-ketel reparatie in Turnhout uitbesteden aan loodgieter

Komt er alleen nog maar koud water uit uw kraan in Turnhout? Of worden de radiatoren in uw woning niet meer warm? Dan is de kans groot dat uw cv-ketel niet meer werkt. Sommige mensen gaan in dat geval direct op zoek naar een nieuwe ketel. In de meeste gevallen is dit echter niet nodig. U kunt immers eerst cv-ketel reparatie in Turnhout uit laten voeren. Doe dit niet zelf, maar laat dit over aan onze loodgieter. Waarom? Omdat uw ketel een bijzonder complex apparaat is. Gaat u zelf aan de slag? Kijk dan niet raar op wanneer het probleem alleen nog maar erger wordt. De kans bestaat dat uw ketel dusdanig beschadigd raakt dat deze alsnog vervangen moet worden.

Verklein de kans op problemen aan uw ketel

Sommige inwoners van Turnhout hebben vaker problemen met hun ketel dan anderen. Dit kan komen doordat uw ketel behoorlijk oud is. Is dit niet het geval? Dan moet u het mogelijk zoeken in het onderhoud. Laat u uw ketel bijvoorbeeld wel periodiek onderhouden? Wanneer dit niet het geval is, is het aannemelijk dat de problemen hierdoor ontstaan. Indien u periodiek onderhoud uit laat voeren, komen mankementen vaak aan het licht. Op deze manier bent u problemen aan uw ketel mogelijk een stap voor.

 • CV-ketel kapot?
 • Depannage service
 • 24/24 bereikbaar

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Over ons.

Loodgieter Aan Huis is dé website waar u een betrouwbare loodgieter kunt vinden voor allerlei loodgietersproblemen. Wij zijn actief in Turnhout om u te helpen. Belt u ons, dan belt u rechtstreeks met de Loodgieter Aan Huis in uw omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met spoed helpen met uiteenlopende werkzaamheden.

In elke stad hebben wij een Loodgieter Aan Huis specialist die u helpt met lekkages, CV-ketel problemen, verstoppingen, riolering problemen, dakbedekking en het aansluiten van gas in uw woning. Loodgieter Aan Huis is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en heeft een vakman in iedere regio. Overtuigd? Neem dan contact op met de Loodgieter Aan Huis via 014 39 52 47

Contact

Zoekt u een goede loodgieter bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze loodgieter op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Kies voor ons

 • 24/24 bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze loodgieter komen direct
 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • CV-ketel reparaties
 • Loodgieter experts