Loodgieter in Merksem

Loodgieterij De Smet is in Merksem beschikbaar voor diverse loodgieter klussen

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Merksem? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

  • Lekkage
  • Cv-ketel defect of storing
  • Probleem met de verwarming
  • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

De loodgieter in Merksem staat voor u klaar!

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Merksem voor onderhoud, installaties of herstellingswerken, lees dan gauw verder. Bij loodgieterij De Smet kunt u de desbetreffende loodgieter inzetten voor een breed gamma aan loodgieterswerken – of het nu gaat om grote of kleine klussen. Denk hierbij aan het herstellen van nare lekkages, het inplannen van verplicht onderhoud van uw chauffage of het ontstoppen van de gootsteen in uw keuken. Ook voor het repareren van uw boiler, het ontstoppen van uw riool of toilet, is loodgieterij De Smet een ideale keuze. In alle gevallen, zullen de loodgieterswerkzaamheden worden afgestemd op uw eisen en behoeften.

De loodgieter in Merksem is niet alleen erkend, maar ook ervaren en bezit ook de juiste tools om in te zetten. Ook kunt u een spoedservice inschakelen als uw klus niet meer kan wachten, zoals in het geval van een uit de hand gelopen lekkage in uw sanitaire voorziening. U kunt altijd rekenen op een oplossing en de loodgieter is snel ter plaatse. Schroom niet om direct contact op te nemen met de professionele loodgieter via loodgieterij De Smet.

Waarom kiest u voor ons?

Bij dit loodgietersbedrijf kunt u uitstekende service verwachten, maar ook een transparante en prettige werkwijze. U kunt direct telefonisch contact opnemen of een vrijblijvende en gratis offerte opvragen. Ook kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en nauwkeurige uitvoering van de loodgieterswerkzaamheden. Voordat de loodgieter in Merksem aan de slag gaat, wordt de wortel van het probleem onderzocht, zodat het probleem proper kan worden weggeruimd. Zo kunt u weer optimaal genieten van uw woning en uw wooncomfort verhogen.

Loodgieter Merksem
Loodgieter Merksem

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Lekkage reparatie in Merksem 

Een waterlekkage dient snel te worden opgelost, omdat dit anders zelfs kan leiden tot vocht in de muur en allerlei nare schimmelproblemen. Schroom niet om direct contact op te nemen met de loodgieter in Merksem. Voor het effectief opsporen van waar de lekkage vandaan komt én uiteraard het repareren van de desbetreffende lekkage(s), kunt u bij loodgieterij De Smet rekenen op een propere afhandeling van de klus. Door een zorgvuldige werkwijze, het inzetten van de juiste apparatuur en kennis, is de reparatie binnen een mum van tijd gedaan.

cv-ketel

Chauffage in Merksem 

Ook als het gaat om werkzaamheden rondom uw chauffage, kunt u rekenen op de bekwaamheid van de loodgieter in Merksem. Zo kunt u periodiek onderhoud inplannen, een nieuw verwarmingssysteem laten installeren of een verwarming die het niet meer doet laten herstellen. Wat de klus ook mag zijn, u kunt altijd in overleg met de loodgieter kijken naar wat de concrete mogelijkheden zijn.

ontstoppen

Ontstopping in Merksem 

Behalve water wat niet meer goed doorstroomt, kunt u bij een verstopping ook vaak denken aan een nare en kenmerkende rioollucht. Bij loodgieterij De Smet kunt u rekenen op een effectieve ontstopping, zodat onaangename geuren verdwijnen en u weer met gemak uw wc kunt doorspoelen of u weer makkelijk de vaat kunt wassen in de gootsteen van uw keuken. Bij een verstopping adviseren we om een professional in te schakelen, omdat u bijvoorbeeld geen schade wilt aanrichten aan uw leidingen, waardoor u anders nog verder van huis bent.

Werkgebied

U kunt ons overal in Merksem en de omliggende plaatsen inschakelen.