Loodgieter in Antwerpen

Loodgieterij De Smet is uw ervaren loodgieter voor in Antwerpen

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Antwerpen? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

 • Lekkage
 • Cv-ketel defect of storing
 • Probleem met de verwarming
 • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

Een loodgieter in Antwerpen voor reparaties en onderhoud

De werkzaamheden van een loodgieter in Antwerpen zijn zeer divers. De havenstad aan de Schelde is net zo divers als de werkzaamheden die de vakmensen van Loodgieterij De Smet voor u kunnen verrichten. Oude en moderne woningen wisselen elkaar af in deze stad en daardoor zijn de loodgieterswerkzaamheden nooit hetzelfde. De riolering is bijvoorbeeld totaal anders in oude woningen. Hier zullen vaker onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Er is echter geen enkele klus die te lastig is voor onze loodgieter in Antwerpen. De ervaren professionals kunt u 24 op 24 bereiken voor alle soorten reparaties en onderhoud. Moet er een lekkage gerepareerd worden of moet de cv-ketel onderhouden worden? Dan belt u ons. Wij zijn snel ter plaatse door de gehele regio zodat u nooit lang hoeft te wachten. Door ruime ervaring en professionaliteit is uw probleem binnen no-time verholpen.

Onderhoud van de cv-ketel

Een voorbeeld van de werkzaamheden die de loodgieter Antwerpen voor u kan verrichten is het onderhoud van de cv-ketel. Om goed te blijven presteren moet de cv-ketel regelmatig onderhouden worden. Dit is tevens verplicht. Loodgieterij De Smet kan deze onderhoudsbeurten voor u inplannen en periodiek uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw ketel zo optimaal mogelijk blijft presteren. Hierdoor verspilt u geen onnodige energie bij het opwarmen van uw woning. Tevens wordt door goed onderhoud de levensduur van de ketel significant verlengd. Tijdens iedere onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat de ketel weer perfect is afgesteld. Indien nodig zullen we ook voor u de radiatoren ontluchten. De centrale verwarmingsinstallatie werkt namelijk pas echt efficiënt als alle onderdelen naar behoren functioneren. Loodgieterij De Smet kan hiervoor zorgen.

Daarnaast kunt u ons ook oproepen voor andere loodgieterswerkzaamheden. De loodgieter uit Antwerpen staat voor u klaar om u op een professionele manier te helpen.

Loodgieter Antwerpen
Loodgieter Antwerpen

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Professional inschakelen bij lekkage

Een lekkage moet op professionele wijze verholpen worden. Daarom doet u een beroep op onze loodgieter wanneer u te maken heeft met een lekkage in Antwerpen. In dat geval weet u namelijk zeker dat het lek op de juiste manier gedicht wordt. Dit is niet het geval wanneer u zelf aan de slag gaat. Waarom niet? Omdat u zeer waarschijnlijk geen idee heeft hoe u een lek in uw waterleiding of afvoer moet dichten. Probeert u het toch? Kijk dan niet raar op wanneer de lekkage in Antwerpen binnenkort weer opduikt. Dit voorkomt u door een lek te laten dichten door onze professionele loodgieter.

cv-ketel

Chauffage in Antwerpen

Dankzij een cv-ketel kunt u uw woning verwarmen. Dit is met name in de wintermaanden ideaal. Worden uw radiatoren plots niet meer warm? Dan duidt dit zeer waarschijnlijk op een storing in uw cv-ketel in Antwerpen. Een storing is helaas nooit geheel te voorkomen. Toch kunt u de kans op een dergelijk probleem wel verkleinen. Hoe? Door uw cv-ketel in Antwerpen regelmatig te onderhouden. Doe dit niet zelf, maar laat dit over aan onze loodgieter. Wij weten namelijk precies waar we op moeten letten. Op deze manier komen eventuele mankementen direct aan het licht. Ook grijpen we direct in wanneer er iets niet helemaal in orde lijkt. Zodoende bent u een storing in uw cv-ketel in Antwerpen mogelijk een stap voor. Ook voor reparatie en installatie zijn wij beschikbaar.

ontstoppen

Ontstopping in Antwerpen nodig?

Bij een verstopping in Antwerpen doet u er goed aan onze loodgieter in te schakelen. Waarom? Omdat wij precies weten hoe wij een verstopping uit uw afvoer moeten verwijderen. Onze loodgieter slaagt er zowel in om een kleine als een grote verstopping te verhelpen. Wij kunnen de verstopping in Antwerpen op verschillende manieren uit uw afvoer halen. Uiteraard hebben wij een aantal hulpmiddelen om rommel naar boven te halen. Wij kunnen uw afvoer echter ook onder hoge druk doorspuiten. Op deze manier spoelt alle aanslag direct het riool in, waardoor u verlost bent van de verstopping in Antwerpen.

Werkgebied

U kunt ons overal in Antwerpen en de omliggende plaatsen inschakelen.
Wij werken onder meer in:
 • Aartselaar
 • Berchem
 • Berendrecht-Zandvliet-Lillo
 • Borgerhout
 • Borsbeek
 • Brasschaat
 • Burcht
 • Deurne