Loodgieter in Schoten

Loodgieter in Schoten direct beschikbaar – Loodgieterij De Smet

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Schoten? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

  • Lekkage
  • Cv-ketel defect of storing
  • Probleem met de verwarming
  • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

De loodgieter in Schoten staat voor u klaar!

Als u op zoek bent naar een propere loodgieter in Schoten, lees dan gauw verder over loodgieterij De Smet. U kunt terecht bij loodgieterij De Smet voor een breed gamma aan klussen: of het nu gaat om het opsporen en dichten van een lekkage in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken, allerlei loodgieterswerkzaamheden rondom uw chauffage of het ontstoppen van uw doucheput of gootsteen. Met het inzetten van een professioneel loodgietersbedrijf, hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitvoering van de klus. U kunt de loodgieter in Schoten direct en simpel benaderen, door bijvoorbeeld telefonisch contact op te nemen.

Waar wij voor staan!

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kan er een adequate oplossing worden toegepast. Wegens de ruime ervaring, kennis en gereedschap, kan de klus op een propere wijze worden uitgevoerd. U kunt rekenen op een ervaren en servicegerichte loodgieter in Schoten voor allerlei verschillende sanitaire en andere loodgieters gerelateerde klussen. Ook kunt u een spoedservice inschakelen als het oplossen van bepaalde problemen zoals nare lekkages of verstoppingen niet meer lang kunnen wachten.

Door het snel inschakelen van een loodgieter, zorgt u ervoor dat het probleem niet verder uit de hand loopt en effectief wordt opgelost. Een lekkage of verstopping kan namelijk al gauw leiden tot nare vochtproblemen en zelfs andere schade aan uw woning. Dat tast niet alleen uw woongenot, maar ook uw woningwaarde aan. Voordat het zover komt, kunt u gemakkelijk en snel de benodigde loodgieter inschakelen. Zo heeft u ook geen zorgen meer aan uw hoofd. U kunt rekenen op een uitstekende service, een nauwkeurige uitvoering van loodgieterswerkzaamheden en een transparante werkwijze.

Loodgieter Schoten
Loodgieter Schoten

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Lekkage reparatie in Schoten 

Mocht u last hebben van een lekkage, dan staat de loodgieter in Schoten ook voor u klaar. Een lekkage kan zo snel mogelijk worden herkend en verholpen, zodat waterschade aan uw woning wordt voorkomen. U wilt namelijk geen rottende plekken hebben op bijvoorbeeld uw houten constructie, nare schimmelplekken op uw muren of allerlei vochtplekken op uw plafond. Na het achterhalen van de bron van uw lekkage, zorgt de loodgieter gelijk voor een effectieve oplossing – afhankelijk van uw situatie.

cv-ketel

Chauffage in Schoten 

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Schoten voor alles rondom uw chauffage, dan bent u bij loodgieterij De Smet ook aan het juiste adres. Voor welke specifieke klussen u hier terecht kunt, kunt u altijd bespreken met de desbetreffende loodgieter. U kunt bijvoorbeeld denken aan verplicht onderhoud van uw verwarming (aangezien periodiek onderhoud van uw cv-ketel verplicht is vanuit de Vlaamse overheid). Ook kunt u denken aan het installeren van uw chauffage of het herstellen van specifieke onderdelen.

ontstoppen

Ontstopping in Schoten

Loodgieterij De Smet is gespecialiseerd in chauffage, lekkage en ontstoppingen. Als u dus last heeft van een nare verstopping, of het nu gaat om de doucheput in uw badkamer of gootsteen in uw keuken, dan kunt u de loodgieter in Schoten ook makkelijk inschakelen. Wegens vakkundige kennis, de juiste apparatuur en de toepassing van eerdere ervaringen, kunt u erop rekenen dat uw probleem binnen een mum van tijd wordt opgelost.

Werkgebied

U kunt ons overal in Schoten en de omliggende plaatsen inschakelen.
Wij werken onder meer in:
  • Schilde
  • Wijnegem