Loodgieter in Edegem

Loodgieterij De Smet – Ervaren loodgieter voor in Edegem

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Edegem? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

 • Lekkage
 • Cv-ketel defect of storing
 • Probleem met de verwarming
 • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

Vraag hulp aan de loodgieter in Edegem

Als u op zoek bent naar een loodgieter werkzaam in Edegem, lees dan gauw verder waar u deze loodgieter voor kunt inschakelen. Bij loodgieterij De Smet kunt u rekenen op een kwalitatieve uitvoering van de klus. Dit professionele loodgietersbedrijf heeft een portfolio met zeer tevreden klanten. U kunt denken aan diverse loodgieterswerkzaamheden: van herstellingen tot aan installaties en van lekkages tot aan verstoppingen. Geen klus is te klein of te groot voor loodgieterij De Smet. Met een transparante werkwijze en goede service, kunt u zorgeloos de door uw gewenste klus inboeken.

Bovendien kunt u bij loodgieterij De Smet rekenen op uiterst gekwalificeerde loodgieters die ervaren zijn in verschillende soorten werkzaamheden. Door een nauwkeurige werkwijze en met aandacht voor u als klant, is het inschakelen van een loodgieter in Edegem via loodgieterij De Smet een geschikte optie. Denk hierbij niet alleen aan herstellingen, maar ook aan bijvoorbeeld het periodieke onderhoud van de cv-ketel, wat vanuit de Vlaamse overheid verplicht is gesteld. Voor het inzetten van een betrouwbare en erkende vakman, bent u hier aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor ons?

Met jarenlange ervaring in niet alleen herstellingswerken, maar ook renovatie- en onderhoudswerken, kunt u rekenen op een kwaliteitsvolle afwerking. Wegens oog voor detail, kunt een feilloze uitvoering verwachten. Ook is het belangrijk om niet te lang te wachten op bepaalde werkzaamheden zoals het repareren van lekkages of het oplossen van verstoppingen omtrent uw afvoer of gootsteen, zodat uw woning hier verder geen schade aan zal ondervinden. Niet alleen zal het probleem eerst tot op de bodem worden onderzocht; ook zal er een adequate oplossing worden toegepast.

Loodgieter Edegem
Loodgieter Edegem

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Lekkage reparatie in Edegem 

Mocht u last hebben van een nare lekkage, dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inboeken van herstellingswerken. Het is belangrijk om dit tijdig op te lossen, omdat u anders last krijgt van waterschade. Na het lokaliseren van de lekkage, kan de vakman vervolgens de waterlekken effectief dichten. Met een snelle lekdetectie – voordat het nog grotere schade aanricht – kan de lekkage ook snel worden verholpen.

cv-ketel

Chauffage in Edegem 

Ook voor alles rondom uw chauffage, kunt u terecht bij de desbetreffende loodgieter in Edegem. Van het installeren van uw chauffage tot aan het onderhouden en herstellen van uw cv-ketel: het kan allemaal bij loodgieterij De Smet. Vraag gerust naar de concrete mogelijkheden voor uw situatie. Mocht u specifieke eisen hebben, dan kunt u dit altijd vermelden voordat u een gratis en vrijblijvende offerte aanvraagt.

ontstoppen

Ontstopping in Edegem

Ook voor het oplossen van een nare verstopping in bijvoorbeeld uw doucheput (vaak door haar en zeepresten) of gootsteen (vaak door vet- en etensresten), kunt u de loodgieter in Edegem gemakkelijk en snel inschakelen. Niet alleen vanwege de benodigde apparatuur, maar ook de kennis en ervaring van de professional zorgen ervoor dat een ontstopping effectief kan worden uitgevoerd. Het is belangrijk om na de ontstopping uw afvoer en gootsteen schoon te houden van vuil, zodat een toekomstige verstopping makkelijker kan worden voorkomen.

Werkgebied

U kunt ons overal in Edegem en de omliggende plaatsen inschakelen.
Wij werken onder meer in:
 • Aartselaar
 • Buizegem
 • De Collegewijk
 • Aartselaar
 • Buizegem
 • De Collegewijk
 • Elsdonk
 • Hove
 • Kontich
 • Molenveld
 • Mortsel
 • Oude Elsdonk