Loodgieter in Mortsel

Loodgieterij De Smet – Ervaren loodgieters werkzaam in Mortsel en omgeving

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Mortsel? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

  • Lekkage
  • Cv-ketel defect of storing
  • Probleem met de verwarming
  • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

De loodgieter in Mortsel staat klaar!

Mocht u op zoek zijn naar een loodgieter in Mortsel die veel kwaliteit biedt, dan is loodgieterij De Smet een geschikte keuze. U kunt bij loodgieterij De Smet terecht voor een breed gamma aan klussen. Voor verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden kan de loodgieter in Mortsel worden ingeschakeld: of het nu gaat om het ontstoppen van uw lavabo of afvoer, het opsporen en dichten van waterlekken in uw keuken of badkamer, het onderhouden of installeren van uw cv-ketel.

U kunt dus denken aan installaties, maar ook herstellingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud. Verder kunt u rekenen op een transparante werkwijze, goede service en een loodgieter die binnen een mum van tijd bij uw woning is. U kunt altijd om een vrijblijvende en gratis offerte vragen, waardoor u een beter beeld heeft van de exacte kosten voor de klus die u voor ogen heeft. Met het inzetten van een professioneel loodgietersbedrijf, heeft u geen zorgen meer aan uw hoofd. U kunt rekenen op professionaliteit en service vanuit de loodgieter in Mortsel.

Onze werkwijze staat voor kwaliteit

Er zal altijd worden gekeken naar uw persoonlijke situatie en woning, zodat de klus in alle gevallen gepersonaliseerd is. Daardoor kunt u rekenen op een propere afhandeling van de klus die u voor ogen heeft. Met alleen maar erkende en gekwalificeerde loodgieters in dienst, die niet alleen de benodigde kennis en ervaring maar ook de juiste tools hebben om in te zetten, kunt u weer optimaal genieten van uw woning.

Het is belangrijk dat u bij bepaalde problemen, zoals een lekkage of verstopping, snel ingrijpt. Zo voorkomt u namelijk vochtproblemen of andere schade aan uw woning. Door een snelle inschakeling, zorgt u er ook voor dat een dergelijk probleem niet dieper komt te zitten, omdat naast afvoeren en rioleringen ook waterleidingen ten prooi kunnen vallen aan een nare verstopping. Wegens topkwaliteit en constant terugkerende klanten, kunt u bij loodgieterij De Smet rekenen op een professionele afhandeling van de klus.

Loodgieter Mortsel
Loodgieter Mortsel

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Lekkage reparatie in Mortsel 

Een lekkage in uw woning is altijd onaangenaam. Door het nauwkeurig opsporen van een lekkage, kan de desbetreffende loodgieter de lekkage doelgericht repareren. Zo bent u er zeker van dat het probleem goed wordt opgelost – of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of keuken. Zo houdt u niet alleen uw woningwaarde hoog, maar door het snel oplossen van dergelijke problemen verhoogt u ook uw wooncomfort.

cv-ketel

Chauffage in Mortsel 

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, kunt u ook denken aan alles rondom uw chauffage. Mocht bijvoorbeeld uw verwarming het niet doen, maar uw warm water wel – of juist omgekeerd: mocht u geen warm water hebben, maar wel verwarming – in beide gevallen bent u hier aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan onderhoud van uw boiler of een radiator die niet warm wordt.

ontstoppen

Ontstopping in Mortsel 

Ook bij het oplossen van een verstopping en dus het effectief ontstoppen kunt u aankloppen bij loodgieterij De Smet. Hierbij kunt u denken aan het ontstoppen van elk type verstopte afvoer: of het nu bijvoorbeeld gaat om een gootsteen, douche, lavabo of bad. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij de loodgieter in Mortsel.

Werkgebied

U kunt ons overal in Mortsel en de omliggende plaatsen inschakelen.