Loodgieter in Ekeren

Loodgieterij De Smet- Loodgieter werkzaam in Ekeren en omgeving

Altijd snel ter plaatse bij spoed: 24 op 24 service
Bel nu en wij helpen u direct!

Onze werkzaamheden

Spoed

Met spoed een loodgieter nodig in Ekeren? Wij staan voor u klaar! Bij klussen waar haast bij is spannen wij ons in om zo snel mogelijk naar u toe te komen. Erg handig, bijvoorbeeld als u last heeft van een:

  • Lekkage
  • Cv-ketel defect of storing
  • Probleem met de verwarming
  • Verstopping

Voor een spoedaanvraag kunt u gewoon ons reguliere nummer bellen.

24 op 24 depannage

Schakel de hulp van de loodgieter in Ekeren in

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande loodgieter werkzaam in Ekeren, lees dan snel verder. Bij loodgieterij De Smet kunt u terecht voor een vakbekwame loodgieter in Ekeren. U kunt de desbetreffende loodgieter inschakelen voor verschillende soorten klussen: zoals het dichten en herstellen van lekkages in bijvoorbeeld uw badkamer of om uw doucheput te ontstoppen. Door het inzetten van een professional, bent u er zeker van dat de klus op een propere wijze wordt uitgevoerd. Zo voorkomt u ergere lekkages, verstoppingen of zelfs schade aan uw woning.

Met betrekking tot herstellingen, wordt er altijd eerst gekeken naar de wortel van het probleem – bijvoorbeeld waar de lekkage precies vandaan komt door waterlekken op te sporen. Zo kunt u er zeker van zijn dat het desbetreffende probleem effectief zal worden opgelost door de loodgieter.

Wij staan altijd voor u klaar

Vooral als het gaat om benodigde herstellingen, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inschakelen van een loodgieter, zodat het probleem niet verergerd wordt. Bij een lekkage kunnen er namelijk al gauw schimmelproblemen ontstaan, wat beschadigend kan zijn voor de gezondheid van uw huishouden. Naast de gezondheid van uw huishouden, is dit ook nadelig voor uw woningwaarde als u geen aandacht besteedt aan het probleem.

Naast lekkages en verstoppingen, wat valt onder verschillende herstellingswerken, kunt u ook denken aan installaties en onderhoud van bijvoorbeeld uw verwarmingssysteem. De loodgieter in Ekeren kan u helpen met diverse klussen, afhankelijk van uw wensen en behoeften. U kunt altijd een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen waarin uw specifieke klus in gespecificeerd staat.

Bij loodgieterij De Smet kunt u er zeker van zijn dat er alleen erkende en gekwalificeerde loodgieters in dienst zijn. Niet alleen is de benodigde opleiding gevolgd, maar u kunt ook denken aan jarenlange ervaring en het toepassen van het juiste loodgietersgereedschap. Zo kunt u zorgeloos de klus inboeken en de taak overlaten aan de professional.

Loodgieter Ekeren
Loodgieter Ekeren

Voor al uw klussen

24 op 24 service

Ervaren loodgieters

Altijd snel bij u

lekkage

Lekkage reparatie in Ekeren 

Mocht u een lekkage willen repareren, dan kunt u de desbetreffende loodgieter in Ekeren direct inschakelen via loodgieterij De Smet. Eerst zullen de waterlekken met de juiste apparatuur zorgvuldig worden opgespoord, zodat de lekkage kan worden gelokaliseerd en vervolgens effectief kan worden opgelost. Ongeacht de locatie – zoals in uw keuken of badkamer – en de grootte van de lekkage, kunt u de loodgieter gemakkelijk en snel inschakelen.

cv-ketel

Chauffage in Ekeren 

Ook voor problemen of inspecties omtrent uw chauffage, bent u bij loodgieterij De Smet aan het juiste adres. Denk hierbij aan het herstellen van schade (zoals een verwarming die het niet meer doet), vervangen van uw cv-ketel als geheel of het uitvoeren van verplicht onderhoud van uw chauffage. U kunt ook advies inwinnen bij de loodgieter, bijvoorbeeld over of uw cv-ketel hersteld of vervangen dient te worden.

ontstoppen

Ontstopping in Ekeren

Ook als het gaat om het oplossen van een verstopping van bijvoorbeeld de gootsteen of doucheput, kunt u de loodgieter in Ekeren inschakelen. Zo bent u er zeker van dat het water weer goed zal doorstromen en heeft u geen last meer van bijvoorbeeld douchewater tot aan uw enkels. Wacht niet te lang met het ontstoppen. Dan kunt u namelijk weer volop genieten van uw woning.

Werkgebied

U kunt ons overal in Ekeren en de omliggende plaatsen inschakelen.
Wij werken onder meer in: